5. ECO İş Forumu, Taşkent / Özbekistan

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden iletilen 30.10.2023 tarih, 11753 sayılı yazıda, Özbekistan Ticaret ve Sanayi Odası tarafından iletilen yazıya atfen; Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (ECO) İş Forumu'nun 8 Kasım 2023 tarihinde, Intercontinental Taşkent Hotel'de düzenleneceği bildirilmiştir.

ECO üyesi ülkeler olan Azerbaycan, İran Kazakistan, Kırgızistan, Pakistan, Tacikistan, Türkmenistan ve ülkemizden iş çevrelerinin bir araya gelmesinin planlandığı İş Forumuna katılımın ücretsiz olup, İş Forumu'nun programı ekte iletilmektedir. Forumda Türkçe tercüme olmasının öngörüldüğü belirtilmiştir.

Katılımcıların Özbekistan'a gerçekleştirecekleri seyahat (otel, uçak ve transfer)organizasyonunun kendileri tarafından yapılması gerektiği ifade edilmiştir.

Ekte yer alan Katılım Formunun eksiksiz bir şekilde doldurularak en geç 4 Kasım 2023 Cumartesi günü mesai bitimine kadar Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (kaan.gaffaroglu@tobb.org.tr)adresine iletilmesi gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.