Adana Organize Sanayi Bölgesi'nde düzenlenen Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu İstişare Toplantısı Varank'ın katılımı ile gerçekleşti.

VARANK, AOSB'DE SANAYİCİLERLE BULUŞTU

TBMM SANAYİ, TİCARET, ENERJİ, TABİİ KAYNAKLAR, BİLGİ VE TEKNOLOJİ KOMİSYONU BAŞKANI VARANK:

"ADANA POTANSİYELİ YÜKSEK BİR ŞEHRİMİZ"

Organize Sanayi Bölgesi'nde, bölge yönetimi ve sanayicilerle bir araya gelip, bölgenin gelişimi, bölgedeki yatırımlar ve buradaki katılımcıların beklentilerine ilişkin istişarede bulundu. AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü ve yönetimi tarafından ağırlanan Bakan Varank, AOSB'nin kent, bölge ve ülke ekonomisi için üstlendiği sorumluluklar ve önemine vurgu yaptı.

Varank, beraberindeki komisyon üyeleri Adem Çalkın, Faruk Aytek, Öznur Bartın, Yusuf Ziya Aldatmaz, Arslan Tatar, AK Parti Adana Milletvekili Sunay Karamık, Ceyhan ticaret Odası Başkanı Şeref Can, Adana Sanayi Odası Meclis Başkanı İsrafil Uçurum, Ticaret İl Müdürü Adnan Ekiz, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Remzi Özdoğan'ın da katıldığı toplantıda, AOSB Başkanı Bekir Sütcü, Başkan Vekili Ömer Kaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Yusuf Kara, Denetim Kurulu Üyesi Mustafa Fidan ile AOSB Bölge Müdürü Ersin Akpınar tarafından konuk edildi.

Varan, istişare toplantısı öncesindeki konuşmasında, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi yönetimine mükemmel ev sahipliğinden dolayı teşekkür ettikten sonra, bölgenin kent, bölge ve ülke ekonomisi açısından önemine dikkati çekti. Komisyon Başkanı Varank," Adana potansiyeli yüksek bir şehrimiz. Sadece sanayide değil tarımıyla da potansiyeli var. Enerjide ana kavşak noktalarından bir tanesi olması hasebiyle Adana, önemli bir şehrimiz. Biz de buraya gelmişken komisyonumuzu ilgilendiren alanlarda bu görüşmeleri gerçekleştireceğiz." diye konuştu.