Ceyhan Ticaret Odası Heyeti Ceyhan Kaymakamlık görevine atanan Muhammed Gürbüz'e hoş geldin ziyaretinde bulundu.

CTO Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Can, Meclis Başkan Yardımcıları Sertaç Öztürk, Nadir Şahin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Özal, Genel Sekreter Ayşe Karık, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerinden oluşan heyet Kaymakam Gürbüz'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevlerinde başarı dileklerini ilettiler.

CTO Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Can ziyarette Ceyhan ekonomisi ve ticari hayatı ile ilgili Kaymakam Gürbüz'e bilgi vererek Ceyhan'ın kalkınması için atılacak her adımda CTO olarak işbirliğine hazır olduklarını ve kamu kurum ve kuruluşlar tarafından ilçede gerçekleştirilecek her türlü projeyi desteklemeye devam edeceklerini dile getirdi.

CTO Heyetini makamında kabul eden Kaymakam Gürbüz: lsquo; Ceyhan'ın gelişmesi için Sivil Toplum Kuruluşlarının önemine dikkat çekerek ziyaretlerinden dolayı Ceyhan Ticaret Odası Heyetine teşekkür etti.