Ceyhan Ticaret Odası Heyetinden Adana Valiliği'ne Atanan Sn. Yavuz Selim Köşger'e Hayırlı Olsun Ziyareti Gerçekleşti.

Ceyhan Ticaret Odası Heyeti 12 Eylül 2023 tarihinde Adana Valiliği'ne atanan Sn. Yavuz Selim Köşger'e hayırlı olsun ziyareti gerçekleşti.
Ceyhan Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Can, Meclis Başkanı Halil Eygi ve Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri; Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Adana Valisi olarak atanan Sn. Yavuz Selim Köşger'e makamında ziyaret gerçekleştirerek hayırlı olsun temennilerini ilettiler.

Ziyarete Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanı'nın yanı sıra Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Özal, Meclis Başkan Yardımcısı Sertaç Öztürk, Meclis Üyeleri Kasım Önük, Nilgün Yıldırım, A. Rasim Yıldırım, Mahmut Şahin, Mehmet Can Aydın, Ramazan Üstündağ, Yusuf Erdoğan, M. Nuri Yağan, Ercan Tosun ve Genel Sekreter Ayşe Karık iştirak etti.

Konukseverliğinden dolayı Vali Yavuz Selim Köşger'e teşekkür eden CTO Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Can, Adana'nın çukurovanın gözbebeği olduğunu ve şehrin gelişimi için her türlü işbirliği, iletişime açık olduklarını ve şehre hizmet etmek anlamında göreve hazır olduklarını belirtti.

Adana'yı tüm dinamikleriyle beraber el birliği içinde geleceğe en güzel şekilde taşıyacaklarını ifade eden Vali Köşger, çalışma alanı ne olursa olsun her sektörde ve alanda kentimizin yararına ve yarınına olacak proje ve çalışmaları hayata geçirme gayesinde olacaklarını dile getirerek bu amaç doğrultusunda faaliyet gösteren tüm kurum ve kuruluşlara desteklerinin tam olduğunu sözlerine ekledi.