CEYHAN TİCARET ODASI'NDAN ESNAF ODALARINA ZİYARET

Ceyhan Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Can, Meclis Başkanı Kasım Önük, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Servet Çibuk, Meclis Başkan Yardımcısı A.Rasim Yıldırım, Meclis Üyesi Mahmut Şahin ve Genel Sekreter Zafer ile birlikte Esnaf odalarının yeni yerine taşınmaları nedeniyle hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyarette Ceyhan ekonomisi, Tarımı ve sanayisi, Ceyhan'a neler yapılabilir bu konuda tüm sivil toplum kuruluşlarının Ceyhanlılık bilinci içerisinde yek vücut olması ve Ceyhan körfezindeki işletmelerin Ceyhan'a artıları eksileri nelerdir konuşulan konular arasında.

Eski Emniyet müdürlüğünü binasına taşınan esnaf odalarına Ceyhan Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Can, Meclis Başkanı Kasım Önük, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Servet Çibuk, Meclis Başkan Yardımcısı A.Rasim Yıldırım, Meclis Üyesi Mahmut Şahin ve Genel Sekreter Zafer Öz ziyarette bulundu.İlk Ağaç İşleri Odası Başkanı Tayfun Eker'i sırası ile Ulaştırma Odası Başkanı Ünal Kurt'u,Kamyoncular Odası Başkanı Cemal Arslan'ı,Tuhafiyeciler ve Terziler Odası Başkanı Mustafa Yıldırım'ı, Kasaplar Odası Başkanı Salih Akay'ı, Lokantacılar Odası Başkanı Fikret Yılmaz'ı ziyaretinin ardından Berberler Odası Başkanı Zekeriya Kem'e ziyarette bulunarak CTO Başkanı Şeref Can tüm oda başkanlarımızın yeni yerleri için hayırlı uğurlu olmasını diledi.