Yemek Sektörünün Dijitalleşmesi Hakkında

Sayın Üyemiz;

Trendyoldan gelen ilgili yazıda , 2021 yılından beri Trendyol GO şirketi altında müşterilerine yemek ve hızlı market siparişlerinin teslimine aracılık ettiklerini, Odamız üyesi birçok işletme ile birlikte ülkemizdeki yemek sektörünün dijitalleşmesini sağladıklarını ifade etmişlerdir.Ekosistemilerinde yer alan odamız üyesi restoran ve kafe işletmeleriyle birlikte büyüyerek Türkiye çapında 70 binden fazla restoran ve kafenin daha fazla müşteriye ulaşmasını sağlıyan Trendyol Yemek daha önce bu platformdan satış yapmamış odamız üyesi olan restoran ve kafelerin dijitalleşmesini özel düşük oranlı komisyon oranlarıyla desteklemeyi arzu ettiklerini; Bu doğrultuda, 15 Mart - 5 Nisan arasında Trendyol Yemek'te ürünlerini satışa sunacak olan odamız üyesi işletmelere 30 gün boyunca avantajlı komisyon oranları ve indirimli reklam desteği sunarak işlerini büyütmelerine katkı sağlamayı amaçlamaktadırlar.Odamız üyesi olan ve ürünleri Trendyol Yemek'te satılmaya uygun işletmeler konuyla ilgili detaylı bilgiyi 0 850 210 7 555 telefon numarasından ya da https://partner.trendyol.com/onboarding/satici-formu/yemek adresinden ulaşarak bilgi alabilir.

Bilginize sunarız.