Türkiye - Cezayir 12. Dönem KEK Toplantısı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden iletilen 29.02.2024 tarih ve 2179 sayılı yazıda, T.C Ticaret Bakanlığı'nın 28.02.2024 tarih ve 94439719 sayılı yazısına atfen, Türkiye-Cezayir 12. Dönem Karma Ekonomik Komisyon (KEK) Toplantısı'nın önümüzdeki dönemde düzenlenmesinin öngörüldüğü belirtilmektedir.

Bahse konu toplantının hazırlık çalışmalarında yararlanılmak üzere, Cezayir ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik iş birliği imkanları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerine ilişkin görüşlerinizin 7 Mart 2024 Perşembe günü mesai saati bitimine kadar ceyhanto@tobb.org.tr gönderilmesi hususunu bilgilerinize sunarız.

Bilginize sunarız.