BM Satın Alma Semineri

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden (TOBB) Odamıza gelen yazıda; Birleşmiş Milletler'in (BM) Satın Alma Birimi tarafından yayımlanan ve BM Barış Gücü misyonunun bulunduğu ülkelerde ve bölgelerde yapılacak başta gıda ve su olmak üzere mal ve hizmet (catering, depolama vb.) satın alımına yönelik olarak yerel firmalara bilgi vermek üzere bir seminer düzenleneceği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, söz konusu seminerin 7 Mart 2024 tarihinde hibrit (New York'da fiziken ve çevrimiçi) olarak gerçekleştirileceği belirtilmektedir. İlgilenen üyelerimizin https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=2zWeD09UYE-9zF6kFubccM9dxOC9T9Mq2zA5cLxHdVUREJUT0lITllIRDE1NDJHOUNDUUVRV1dKMS4u web bağlantısından kayıt yaptırmaları gerektiği ifade edilerek, detaylı bilgi almak isteyen üyelerimizin New York Ticaret Ataşeliği ile (newyork@ticaret.gov.tr) iletişime geçebilecekleri bildirilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.