Ticaret Bakanlığı İhracat Süreçleri ve Yeni Nesil Devlet Destekleri Eğitim Programı

Ticaret Bakanlığı'nın yazılarına atfen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden alınan 20.01.2024 sayılı yazıda;

13-14-15 Şubat 2024 tarihlerinde Ticaret Bakanlığı tarafından ldquo;İhracat Süreçleri ve Yeni Nesil Devlet Destekleri Eğitim Programı rdquo; nın çevirim içi olarak gerçekleştirileceği bildirilmiş,

Yazıda eğitim programı sonunda zoom üzerinden on sorudan oluşacak çoktan seçmeli bir sınav yapılacağı belirtilerek, sınavda en az %50 başarı gösteren katılımcılara ldquo;dijital başarı belgesi rdquo; gönderileceği açıklanmıştır.

Yazıda devamla, 9 Şubat 2024 tarihi, Saat:18.00'e kadar ilgi yazıda verilen kayıt linki üzerinden programa katılmak isteyenlerin başvurularını yapabileceği bildirilmiş, bunun üyelerimize duyurulması istenmiştir. Eğitim Programı ve diğer doküman aşağıda yer almaktadır.

Başvuru için

Bilgilerinize sunarız.