Türkiye - Kırgızistan İş Forumu

DEİK'den alınan yazıda, Türk-Kırgız Hükümetlerarası Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) 11. Dönem Toplantısı münasebetiyle Türkiye-Kırgızistan İş Forumunun 9 Şubat 2024 Cuma günü öğleden önce Kurulumuz ve TOBB iş birliğinde TOBB İkiz Kuleler, Ankara'da düzenleneceği bildirilmiştir.

Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz ve Kırgız Cumhuriyeti Bakanlar Kurulu Başkanı Sayın Akylbek Japarov'un teşrifleri ile gerçekleştirilmesi planlanan söz konusu İş Forumuna, kamu kurum ve kuruluşları, farklı sektörlerde faaliyet gösteren iş insanlarının katılımı öngörülmekte olup, iş forumunda iki ülke arasındaki iş ve yatırım imk acirc;nlarının değerlendirilmesi beklenmektedir.

İş Forumu programı ve Kırgız tarafı katılımcı listesi bilahare iletilecek olup, bahse konu etkinliğe katılmak isteyen firma ve kurum temsilcilerinin bağlantıda yer alan kayıt formunu 7 Şubat 2024 saat 13:00'e kadar doldurmaları gerekmektedir.

Detaylı bilgi için:

DEİK: Tuğba Bal Bahar, İş Konseyleri Koordinatörü