Türkiye-Yunanistan Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) 6. Toplantısı

21.12.2023 tarihinde TOBB tarafından Odamıza iletilen yazıda, Türkiye-Yunanistan 6. Dönem Karma Ekonomik Komisyon (KEK) Toplantısı'nın 2 Şubat 2024 tarihinde ülkemizde düzenlenmesinin öngörüldüğü belirtilmekte olup söz konu toplantı hazırlıklarında kullanılmak üzere, Yunanistan ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imk acirc;nları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri gibi konulara ilişkin üyelerimizin görüşleri talep edilmektedir.

Bu kapsamda TOBB'a iletilmek üzere 2 Ocak 2024 Salı günü mesai saati bitimine kadar Odamıza (ceyhanto@tobb.org.tr) adresine Türkiye-Yunanistan ticari ilişkileri ile ilgili görüş ve önerilerinizin bildirilmesini dileriz.

Bilginize sunarız.