Türkiye - Ürdün KEK 1. Dönem Toplantısı

Ticaret Bakanlığından Birliğimize iletilen ilgi yazıda; Türkiye-Ürdün 1. Dönem Karma Ekonomik Komisyon (KEK) Toplantısı'nın 15-16 Ocak 2024 tarihlerinde Amman'da düzenlenmesinin öngörüldüğü belirtilmekte olup toplantıda kullanılmak üzere Birliğimizden bir bilgi notu talep edilmektedir. Konunun ilgili üyelerinize duyurularak, söz konu toplantı hazırlıklarında kullanılmak üzere, Ürdün ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik iş birliği imk acirc;nları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri gibi konulara ilişkin üyelerimiz görüşlerini 18 Aralık 2023 Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar (kaan.gaffaroglu@tobb.og.tr) mail adresine iletebilirler.

Bilginize sunarız.