Türkiye - Türkmenistan İş Forumu, Aşkabat/Türkmenistan

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) alınan 20.11.2023 tarihli Ek'te sunulan yazıda;

Türkiye-Türkmenistan Hükümetlerarası Karma Ekonomik Komisyonu (HEK) Eş Başkanı T.C. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Cevdet Yılmaz'ın HEK 7. Dönem Toplantısı vesilesiyle yapacağı Türkmenistan ziyareti kapsamında 6 Aralık 2023 Çarşamba günü Türkiye-Türkmenistan İş Forumu'nun TOBB ve DEİK işbirliğinde Aşkabat'ta düzenlenmesinin öngörüldüğü bildirilmektedir.

Bahse konu İş Forumuna katılmayı arzu eden firma ve kurum temsilcilerinin 27 Kasım 2023 Pazartesi günü saat 18:00'a kadar anketgoster (tobb.org.tr) ağ bağlantısında yer alan formu doldurarak ön kayıt oluşturmaları gerekmekte olup, başvuru ve katılım koşulları ile detaylı iletişim bilgileri ekte yer almaktadır.

Bilgilerinize sunarız.