Türkiye - Cezayir Ticaret ve Sanayi Odası Forumu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) T.C. Ticaret Bakanlığı yazısına atfen Odamızla paylaştığı yazıda, Cezayir ile ilişkilerin güçlendirilmesi, ticaretin ve yatırımların arttırılması ve iki ülke arası potansiyel işbirliği alanlarının belirlenmesine yönelik çalışmaların sürdürüldüğü belirtilmektedir. Ayrıca, 16 Mayıs 2022 tarihinde TOBB ve Cezayir ve Sanayi Odası (CACI) ile "Türkiye-Cezayir Ticaret ve Sanayi Odası Forumu" kurulmasına dair Mutabakat Zaptı imzalandığı bildirilmektedir.

Söz konusu yazının ekinde, Türkiye ile Cezayir arasındaki karşılıklı ticaret ve yatırım ilişkilerinin gelişimine destek olmak amacıyla Forum kurulduğu bilgisi verilmiş olup, Oda Forumu'na ilişkin bilgiler ekte sunulmaktadır.

Bahse konu Forum'a https://tobb.org.tr/IkiliOdalar/TurkiyeCezayirTSO/ linkinde yer alan "Üyelik Başvuru Forumu" doldurularak üye olunabilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.