UNESCAP / Asya-Pasifik İş Forumu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda, Dışişleri Bakanlığı'nın yazısına atfen, Birleşmiş Milletler Asya ve Pasifik Ekonomik ve Sosyal Komisyonu'ndan (UNESCAP) alınan, UNESCAP İcra Sekreteri Armida Salsiah Alisjahbana imzalı örneği ekli davet mektubunda, Asya Pasifik İş Forumu'nun 22-23 Kasım 2023 tarihlerinde "An Asia-Pacific Green Deal for Business: Driving the Green Transformation" temasıyla Hong Kong'da hibrit formatta düzenleneceği iletilmektedir.

2004'ten bu yana her yıl UNESCAP tarafından düzenlenen, sürdürülebilir kalkınma odaklı bir kamu-özel sektör bölgesel çevre oluşturma (networking) toplantısı niteliğinde olan Foruma ilişkin ilave bilgilere "https://unescap.org/apbf" adresinden ulaşılabilmektedir.

Söz konusu Forumun taslak programı ve katılımcılar tarafından doldurularak Sekretarya'ya gönderilmesi talep edilen görevlendirme formu ekte bilgilerinize sunulmaktadır.