Amman'da Gerçekleşecek Kermes

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) Odamıza gelen yazıda, T.C Amman Büyükelçiliği'nin yazısına atfen;

7 Ekim 2023 tarihinde Amman'da Kraliyet ailesinin önde gelen isimlerinden Prenses Basmah"nın himayelerinde, "Mabarrat Um Al-Hussein" yetimhanesinde kalan çocuklar yararına gerçekleştirilecek kermese, Amman'da mukim diğer diplomatik misyonlarla birlikte, T.C Amman Büyükelçiliği'nin de katılmayı planladığı belirtilmekte ve söz konusu kermeste, ziyaretçilere dağıtılmak üzere sağ tarafta ekte yer alan listede kayıtlı ürünlerden uygun görülecek miktarda malzemenin Amman Büyükelçiliği'ne iletilmesi talep edilebileceği bildirilmiştir.

Konu ile ilgili detaylı bilgiye Amman Ticaret Müşaviri Mehmet Oral (amman@ticaret.gov.tr ve Tel: 0312 204 81 90) ulaşılabilecek olup, ürünleri diplomatik kargo ile göndermek için Dışişleri Bakanlığı Diplomatik Kargo Şubesi, Mustafa Büyük (mustafa.buyuk@mfa.gov.tr ve Tel: 0312 292 10 45) ile iletişime geçilebileceği bildirilmiştir.

Bilgilerinize sunarız.