Texworld Evolution New York City 2024 Winter Fuarı

TOBB'dan alınan yazıda, İstanbul Ticaret Odasının (İTO) yazısına atfen, İTO tarafından, 2020 yılından itibaren Fransa'nın Paris şehrinde gerçekleştirilen "Texworld Paris Fuarı" Türkiye milli katılım organizasyonlarında katılımcı ve ziyaretçi grafiğindeki artış ve katılımcı firmaların memnuniyeti doğrultusunda, Amerika Birleşik Devletleri'nin New York şehrinde gerçekleştirilen "Texworld Evolution New York City Fuarı" Türkiye milli katılım organizasyonunun düzenlenmeye başlandığı bildirilmektedir.

Dantel, denim, elyaf, gömleklik, ipek, jakarlı, keten, nakış, örme, pamuk, perdelik, suni kürk, yün vb. kumaşların sergileneceği Fuarın, 22-24 Ocak 2024 tarihlerinde gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Söz konusu fuara ait bilgiler ekte yer almaktadır.

Bilgilerinize sunarız.