Kuşak Yol ve Orta Koridor Üzerinde Yeni Pazarlar Kongresi ve Fuarı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Odamıza yapılan bir bilgilendirmede, Türkiye-Çin İş Geliştirme ve Destekleme Derneği tarafından, 14-16 Eylül 2023 tarihlerinde Ankara'da yer alan ATO Congresium'da, "Kuşak Yol (BRI) ve Orta Koridor Üzerinde Yeni Pazarlar Kongresi ve Fuarı" adlı bir organizasyonun gerçekleştirilmesinin planlandığından söz edilmiştir.

Azerbaycan, Çin Halk Cumhuriyeti, Gürcistan, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan ve Türkmenistan'dan enerji, maden, gıda, tarım, lojistik, inşaat, makine ve bilişim teknolojileri sektörleri başta olmak üzere çeşitli sektör temsilcilerinin katılacağı belirtilen kongre ve fuara, ülkemiz sektör temsilcilerinin katılımının yanında, T.C. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Dr. Cevdet Yılmaz'ın da iştirak ederek bir açılış konuşması yapmasının hedeflendiği ifade edilmiştir.

Söz konusu hususlar çerçevesinde, ihracatçılarımız ile yabancı katılımcılar arasında B2B, B2C ve B2G görüşmelerin gerçekleştirilmesinin planlandığı belirtilen organizasyona katılmak isteyen üyelerimizin etkinlik hakkında daha detaylı bilgilere ulaşmak üzere Türkiye-Çin İş Geliştirme ve Destekleme Derneği ile iletişime geçmeleri hususu rica olunur.

Detaylı Bilgi İçin:

Ali Berat Beşer (Dış Ticaret Koordinatörü) Türkiye-Çin İş Geliştirme ve Destekleme Derneği

Tel: 0312 441 04 45

E-posta: beratbeser07@gmail.com