TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞžİ SİGORTA ACENTELERİ İL DELEGELİĞžİ SEÇİMLERİNE KATILACAK OLAN ADANA İLİ SİGORTA ACENTELERİ LİSTESİ İLANDA

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞžİ SİGORTA ACENTELERİ İL DELEGELİĞžİ SEÇİMLERİNE KATILACAK OLAN ADANA İLİ SİGORTA ACENTELERİ LİSTESİ İLAN PANOSU ve ODAMIZ WEB SAYFASINDA YER ALMAKTADIR.

5684 Sayılı Sigortacılık Kanunu' nun 27' nci maddesinin birinci fıkrası ile 18.05.2004 Tarihli ve 5174 Sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Kanunu'nun Geçici 15' inci maddesine dayanılarak hazırlanan Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi ile Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Seçimlerine Dair Usul ve Esaslar gereğince Adana İli Delegeleri Seçimi, Odamızca 7 Temmuz 2023 Perşembe günü saat 09.30-16.30 saatleri arasında Döşeme Mahallesi Turhan Cemal Beriker Bulvarı 132 Numaralı Adana Ticaret Odası Hizmet Binası' nda yapılacaktır.

Adana İli Sigorta Acenteleri listelerinin 13 Haziran 2023 Salı günü saat 08.30'dan itibaren Döşeme Mah. Turhan Cemal Beriker Bulvarı 132 Numaralı Adana Ticaret Odası Hizmet Binası' nın Giriş Katında ve Adana Ticaret Odası Web Sitesi'nde (www.adanato.org.tr) 2 (İki) tam iş günü askıda kalmak suretiyle ilan edilecektir. Bu süre zarfında Sigorta Acentesi Üyelerimiz listeleri kontrol ederek, bir düzeltme varsa Adana Ticaret Odası'na dilekçe ile itirazlarını yapabilecektir.

Bilgilerinize sunarız.