Malezya Başbakanının Ülkemizi Ziyareti Hk.

T.C. Ticaret Bakanlığından iletilen bir yazıda, Malezya Başbakanı İsmail Sabri Yaakob'un 6-8 Temmuz 2022 tarihlerinde ülkemizi ziyaret etmesinin ve Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından kabulünün öngörüldüğü ve gerek heyetler arası gerek ikili görüşmelerde dile getirilmek üzere ilişkilerimize matuf olabilecek yeni görüş ve öneriler ile ticari faaliyetlerde yaşanan firma sorunları, pazara girişte karşılaşılan engeller ve varsa ticari ve ekonomik ilişkilere ilişkin katkılara ihtiyaç duyulduğu bildirilmektedir..

Malezya ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkanları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri gibi konulara ilişkin görüşlerinizin en geç 1 Temmuz 2022 mesai saati bitimine kadar Birliğimize (Eposta: anara.daylan@tobb.og.tr) iletilmesi gerekmektedir. Bilginize sunarız.

Saygılarımızla