Güney Afrika Cumhuriyeti (GAC) Karma Ekonomik Komisyon (KEK) 3.Dönem Toplantısı

TOBB'dan Odamıza gelen yazıda, Türkiye-Güney Afrika Cumhuriyeti (GAC) Karma Ekonomik Komisyon (KEK) 3. Dönem Toplantısı'nın, Milli Eğitim Bakanı Sayın İsmet Yılmaz eş başkanlığında, 3-5 Ekim 2017 tarihleri arasında Pretorya'da gerçekleştirilmesinin öngörüldüğü bildirilmiştir.

Bu çerçevede; Türkiye-Güney Afrika Cumhuriyeti 3. Dönem KEK Toplantısı'nda ikili ticari ve ekonomik ilişkilerinin arttırılmasına yönelik işbirliği imkanları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanılan sorunlar ve çözüm önerileri ile söz konusu toplantı sonunda imzalanacak tutanakta yer alması talep edilen metin önerilerinizin en geç 8 Eylül 2017 Cuma mesai bitimine kadar Odamıza (E-posta: ceyhanto@tobb.org.tr) iletilmesi hususunda gereği rica olunur.

İlgililere duyurulur,