Pakistan Fuarları

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) alınan yazıda Pakistan Ankara Büyükelçiliği'nin yazılarına atfen, Pakistan'da gerçekleştirilecek etkinliklere ilişkin bilgiler verilmektedir.

Buna göre;

• 14-16 Eylül 2018 tarihlerinde, İslamabad Serena Otel'de, Ravalpindi Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, "1. Değerli Taşlar ve Mücevher Fuarı" düzenleneceği bildirilmektedir. Söz konusu fuarda belirtilen sektördeki kesme, maden çıkarma ve şekil verme ile uğraşan firmaların katılmaları beklenmektedir. Konuyla ilgili detaylı bilgiye www.rcci.org.pk adresinden ulaşılabilmektedir.
  • 18-20 Ekim 2018 tarihlerinde, Lahore Ticaret Merkezi'nde, Pakistan Ticaret Fuarı 2018'in, düzenleneceği bildirilmektedir. Firmalar arası ikili görüşmelerin de gerçekleştirilmesi öngörülen etkinlikte, Pakistan ekonomisindeki tüm sektörlerden temsilcilerin yer alacağı ifade edilmektedir. Konuyla ilgili detaylı bilgiye www.pakistantradeshow.com adresinden ulaşılabilmektedir.
    Konuyla ilgili detaylı bilgiye belirtilen adreslerden ulaşılamaması durumunda, Pakistan'ın Ankara Büyükelçiliği (0312 427 14 10) ile iletişime geçilebilecektir.

Üyelerimizin bilgilerine sunulur.