ESRA ÖZDEN CTO`YU ZİYARET ETTİ

TOBB Adana Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) Başkanı Esra Özden, Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref Can'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. KGK Başkanı Esra Özden beraberindeki Başkan Yardımcıları Özden Hozatlı, Aysel Eyüpoğlu ve Süheyla Gergin Başkan Can'ı makamında ziyaret ederek görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Çalışmaları hakkında kısa bilgiler de veren Özden, Adana'nın kadın girişimci sayısı bakımından Türkiye'nin en büyük kentlerinden biri olduğunu ve işinde çok başarılı olmuş Adana KGK üyesi olmaya hak kazanmış üyeleriyle birlikte Adana için çalıştıklarını söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref Can'da TOBB Adana Kadın Girişimciler Kurulu’na çalışmalarında başarılar dileyerek her konu da destek olacaklarının altını çizdi.