TOBB 70. Mali Genel Kurulu Yapıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 22 Mayıs 2014 tarihinde 70. Mali Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Ceyhan Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Can, Meclis Başkanı Mehmet Ali Toptaş ve  TOBB delegesi Nurettin Bozburt'da 70. Mali Kurul’da hazır bulundu.

Soma‘da yaşanan felaket için yapılan saygı duruşuyla başlayan Genel Kurul’a Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, bakanlar, delegeler ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Genel Kurul konuşmasına Soma’da yaşanan felaket nedeniyle duyduğu acıyı ifade ederek başladı. Soma’da hayatını kaybeden işçilerin aileleri için başlattıkları yardım kampanyasını vurgulayan Hisarcıkıloğlu, bütün iş dünyasını bir kez daha destek olmaya çağırdı.