CTO`DAN BELEDİYE BAŞKANI ALEMDAR ÖZTÜRK`E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref Can ve Meclis Başkanı Mehmet Ali Toptaş önderliğindeki Ceyhan Ticaret Odası Yönetim ve Meclis Üyeleri  Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk’ü ziyaret etti.

Başkan Alemdar Öztürk’e hayırlı olsun temennisinde bulunan Başkan Can, Ceyhan’ın yararına olabilecek tüm hizmetleri yerine getirmek adına başta belediye olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlarla birlikte hareket etmeye hazır olduklarını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, amaçlarının Ceyhan’a hizmetin en iyisini getirmek olduğunu vurgulayarak “  belediye olarak görev ve sorumluluklarımızı çok iyi biliyoruz. Bunun yanı sıra ilçemizin yararına olan her türlü hizmeti desteklemekten geri kalmayacağız. Sivil toplum temsilcileri ve kanaat önderleriyle birlikte hareket edeceğimizden hiç şüpheniz olmasın” dedi.