CEYGEM`DE SERİTFİKA TÖRENİ

İŞKUR KOSGEB ve CEYGEM işbirliğinde düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik eğitimini tamamlayan 47 kişiye , CEYGEM’de 30.01.2014 tarihinde törenle sertifikaları verildi.
2013 yılı Kasım ve Aralık aylarında Ceyhan İş Geliştirme Eğitim ve Danışmanlık Merkezi (CEYGEM) bünyesinde 2 Grup Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenlendi. Eğitimleri tamamlayan kursiyerlere sertifikaları törenle verildi. Düzenlenen törene TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Şahin BİLGİÇ, Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref CAN,Ceyhan Ticaret Borsası Başkanı Memici GÜLEÇYÜZ, ,Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı İbrahim İKİDAĞ ,Doğu Akdeniz Sürdürülebilir Kalkınma Girişimi Proje koordinatörü İzzet ÇEVİK ,İŞKUR Şube Müdürü Levent KARATAŞ ve CEYGEM Müdürü Adnan AKSU katılımıyla gerçekleşti. Belgelerini alan yeni girişimci adayları KOSGEB desteklerinden faydalanabilecekler.