CTO Başkanı CAN, TOBB Ticaret Odaları Konseyi?nde

CTO Yönetim Kurulu Başkanı Şeref CAN, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ticaret Odaları Konseyi Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 69. Genel Kurulu’nda Birlik Başkanlığına seçilen M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU başkanlığında, bir araya gelen yeni dönemin ilk Yönetim Kurulu Toplantısı’nda belirlenen görev dağılımı şöyle;

1. Ender YORGANCILAR (Ege Bölgesi SO) Başkan Yardımcısı
2. Halim METE (İMEAK DTO) Başkan Yardımcısı
3. İbrahim ÇAĞLAR (İstanbul TO) Başkan Yardımcısı
4. Çetin Osman BUDAK (Antalya TSO) Başkan Yardımcısı
5. Çamur Ali KOPUZ (İstanbul TB) Başkan Yardımcısı
6. Faik YAVUZ (Ankara TB) Sayman Üye
7. Harun KARACAN (Eskişehir TO) Üye
8. Necdet ÖZER (Denizli TO) Üye
9. Memiş KÜTÜKCÜ (Konya SO) Üye
10. İbrahim BURKAY (Bursa TSO) Üye
11. Salih Zeki MURZİOĞLU (Samsun TSO) Üye
12. Cengiz GÜNAY (Tekirdağ TSO) Üye
13. Şahin BİLGİÇ (Adana TB) Üye
14. Ebubekir BAL (Diyarbakır TB) Üye

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde, konseyler ilk toplantılarını gerçekleştirerek Başkan ve Başkan Yardımcılarını seçti. 1 Ağustos 2013 tarihinde yapılan ve 4 gün süren çalışmalar neticesinde Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref CAN, TOBB Ticaret Odaları Konseyi Yönetim Kurulu üyesi seçilirken Adana Ticaret Odası Başkanı Atilla MENEVŞE’ de Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına seçildi.