CTO`DAN Mükelleflerine İş Sağlığı ve Güvenliği Bilgilendirme Toplantısı

Ceyhan Ticaret Odası ve Adana Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ASMMO)   tarafından işverenlere yönelik “İş Sağlığı ve Güvenliği” konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

18 Haziran 2013 Salı günü saat 16.00'da Ceyhan Ticaret Odası toplantı salonunda düzenlenen konferansta konuşan Adana Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ASMMO) Başkanı Ahmet Coşar tarafından, 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu'nun getirdiği yeniliklerle ilgili katılımcılara bilgi verdi.

Emekli T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Teftiş Kurulu İş Teftiş Adana Grup Başkanı Mesut Demircioğlu tarafından çalışan insanların koruyucu donanımların nelerden oluştuğunu ve kullanımı ile ilgili görsel sunumlar yaparak, bilgi verdi.

Toplantıya Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref Can,  Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Ceyhan Temsilcisi Ersin Erol, Oda Başkanları ve bir çok sayıda işveren katıldı.