Batı Karadeniz Bölgesi'ndeki 9 Ticaret ve Sanayi Odası'ndan CTO'ya Ziyaret

17 Eylül 2018 Pazartesi Günü Akçakoca TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nazım Pazvant
Genel Sekreteri Kemal Başar, Çaycuma TSO Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Fatih Özkütük, Çaycuma TSO Genel Sekreteri Alper PÜREN, Alaplı TSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ocak, Meclis Başkanı Nedim Kaplancan, Genel Sekreteri Taner Arslan,
Zonguldak TSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Genel Sekreteri Muharrem Sarıkaya,Düzce TSO Meclis Üyesileri Murat Taştepe, Ömer Demirtaş, Devrek TSO Yönetim Kurulu Başkanı Haldum Hacıkulaoğlu, Genel Sekreteri Cihat Yaban, Kdz. Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, Başkan Yardımcısı Serdar Bakkaloğu, Meclis Üyesi Tasim Tanyıldız, Genel Sekreteri Gündüz Acar, Bolu TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Özkoparan, Genel Sekreteri İsmail Gören, Gerede TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kaşka ve TOBB Odalar Müdürü Volkan Tufan'dan oluşan heyet Ceyhan Ticaret Odası'nı ziyaret ettiler.

Gerçekleşen ziyarette ev sahipliğini Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Can ve Meclis Başkanı Kasım Önük'ün yanı sıra Oda Yönetim ve Meclis üyeleri de üstlendi.

Ceyhan ekonomisi, CTO'nun ilçe ekonomisindeki rolü konularında bilgilendirme yapan Başkan Can, ayrıca Türkiye'nin 288. OSB si olan Ceyhan OSB ile ilgili sunum yaptı.

Gerçekleşen ziyaret sonrasında CTO'yu ziyaretleri ile onurlandıran misafirlere günün anısını temsilen plaketler takdim edildi.

Başkan Can bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.