Ceyhan Kaymakamı Mustafa ÜNLÜSOY, Ceyhan Ticaret Odasına veda ziyaretinde bulundu.

İçişleri Bakanlığı kararnamesiyle Tekirdağ Kapaklı ilçesine tayin olan Ceyhan Kaymakamı Mustafa ÜNLÜSOY, Ceyhan Ticaret Odası'na veda ziyareti gerçekleştirdi.

Ceyhan Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Can, Meclis Başkanı Kasım Önük ve Yönetim ve Meclis üyeleri tarafından karşılanan Kaymakam Ünlüsoy, Ceyhan'da göreve geldiğinden bu yana toplumun tüm kesimleriyle iyi ilişkiler kurarak ortak faaliyetler sürdürmeye çalıştıklarını ifade etti.

Ceyhan Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Can Ceyhan Kaymakamı Ünlüsoy'a İlçemiz Ceyhan'a verdiği değerli hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Ziyaret sonrası Ceyhan Ticaret Odası Başkanı ve Meclis BaşkanıKasım Önük tarafından Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy'a Ceyhan İlçemize Yaptığı Hizmetlerden Dolayı Plaket verildi.