Başkan Can`a Kent Konseyi`nden Kutlama Ziyareti...

Seçimler neticesinde Ceyhan  Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı olan Şeref Can makamında Alemdar Öztürk Başkanlığında Kent Konseyi Heyetini misafir etti.

Odamız Yönetim kurulu Başkanı Şeref Can ve Meclis Başkanı Mehmet Ali Toptaş'ın yanısıra Yönetim kurulu üyelerinin ve meclis üyelerininde ev sahipliği yaptığı ziyaret de Başkan Can, Ticaret Odası'nın yeni yönetimi olarak sivil toplum kuruluşları ile birik ve beraberlik içinde Ceyhan'ın geleceği için her türlü ödünü vereceğiz. Ortaklaşa bir karar alarak Ceyhan'daki büyük küçük her türlü firmanın önünü açmalıyız . Yapılacak olan yerel seçimler öncesi Ankara ile Ceyhan bağlantısını iyi yapmamız gerekmektedir. Ceyhan'ın menfaati için ne gerekiyorsa, elimizden gelenin fazlasını yapmalıyız diye konuştu.