CHP'DEN CTO'YA ZİYARET

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl ve Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref Can'ı ve CTO Yönetimini ziyaret etti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl ve Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'in yanı sıra Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Adana CHP İl Başkanı Ayhan Barut, CHP Ceyhan İlçe Başkanı Kadir Aydar'ın da bulunduğu CHP'li heyet Ceyhan'da ilk ziyaretini Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref Can'ı ve yönetimine yaptı.

Ceyhan'ın sorunlarının konuşulduğu toplantıda CTO Başkanı Şeref Can, Ceyhan Organize Sanayi Bölgesi hakkında CHP'li heyete brifing verdi. Ceyhan ile Erzin arasında sınır ihlali konusuna da değinen Başkan Can, Organize Sanayinin kurulması ile Ceyhan'ın denize açılan kapısının arazilerin geri verilmesiyle kazandırılacağını söyledi.

CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer'in de bulunduğu ziyarette Tümer; Ceyhan'a ait toprakların geri kazandırılması için konunun takipçisi olacaklarını söyledi.