Binbaşı Kütükçü'den Ceyhan Ticaret Odasına Veda Ziyareti

Tayini çıkan Ceyhan Garnizon Komutanı Binbaşı Murat Kütükçü, Ceyhan Ticaret Odası'na veda ziyaretinde bulundu.

Ceyhan Garnizon Komutanı Binbaşı Murat Kütükçü'nün veda ziyaretine Ceyhan Emniyet Müdürü Bülent Tırnaksız, Ceyhan Askerlik Şube Müdürü Ayhan Evli, ve Üsteğmen Yunus Gül eşlik ettiler.

Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref Can ve Ceyhan Ticaret Odası Meclis Başkanı Mehmet Ali Toptaş'ın ev sahipliği yaptığı ziyarette Ceyhan'da olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen Binbaşı Kütükçü;"Ceyhan'a geldiğim günden itibaren burada sıcak dostluklar kurdum. Gerek bürokrasi ile gerek vatandaşlarımız ile iyi diyaloglarımız oldu. Birçok yerde görev yaptım ama Ceyhan benim için ayrı bir yere sahip olacak. Ceyhan'dan ayrılmak beni üzüyor. Burada ki sıcak ve samimi ortamı hep özleyeceğim" dedi.

Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref Can ve Meclis Başkanı Mehmet Ali Toptaş Binbaşı Murat Kütükçü'ye Ceyhan'da bulunduğu süre içerisinde yaptığı çalışmalar için teşekkür ettiler.