Yeni Girişimciler İçin CTO`da Sınav Heyecanı

Odamız, CEYGEM,  İŞKUR ve  KOSGEB işbirliği ile yine KOSGEB destekli Yeni Girişimcilik Destek Programı kapsamında Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenlenmektedir.
Toplam 80 saat sürecek olan eğitimlerin sonunda sertifika almaya hak kazanan girişimci adaylarının iş planları KOSGEB tarafından onaylandığı takdirde 30 bin TL'si hibe, 70 bin TL'si iki yıl geri ödemesiz ve faizsiz kredi şeklinde toplamda 100 bin TL'ye kadar destekten yararlanabileceklerdir. Bu destekten yararlanmak için Odamızın açtığı 80 saatlik eğitimi almış olma şartı bulunmaktadır.
6 Mayıs 2015 de yapılan sınav neticesinde eğitim almaya hak kazanan 25 yeni girişimci için eğitim 11 Mayıs 2015' tarihinde CEYGEM Eğitim Salonunda başlayacaktır.
Geçtiğimiz yıl 4 grup yeni girişimci adayına  KOSGEB Destekli Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenlenmiş ve toplamda 100 kişi sertifika alarak destekten yararlanmaya hak kazanmıştı.