Ceyhan Ticaret Odası?na Vergi Haftası Ziyareti

Bu yıl 26. sı düzenlenen Vergi Haftası nedeni ile CTO 'nı ziyaret eden Ceyhan Vergi Dairesi Müdürü Hızır Özkan ”Verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla her yıl Şubat ayının son haftası Vergi Haftası olarak kutlanmaktadır. Vergi Haftası bu yıl 23 Şubat-1 Mart 2014 tarihleri  arasında tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de çeşitli etkinliklerle kutlanarak, verginin önemi anlatılacaktır” dedi.

Ceyhan Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Can ise ”Vergi, kamu hizmetlerini karşılamak amacıyla, kişilerden ve kuruluşlardan kanun yoluyla toplanan paralardır. Bölgemiz ve ülkemizin yatırımlar ile büyüyebilmesinde vergi ana kaynaktır. Biz iş dünyası olarak vergisini veren işletme yetkilileriyiz. Her zaman yasalar çerçevesinde devletine vergisini vermeye devam edeceğiz. " diye konuştu.