CTO`DA Genç Girişimciler ve Kadın Girişimciler İcra Kurulu Seçimi Gerçekleşti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) öncülüğünde, Oda ve Borsaların bünyesinde yapılandırılan ve 81 ilde faaliyetlerini sürdüren TOBB İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları sandığa gitti.

Türkiye’nin 81 ilinde aynı gün ve aynı saatler arasında yapılan seçim heyecanı Ceyhan  Ticaret Odası’nda da yaşandı. TOBB tarafından yeniden yapılandırılarak sayıları artan Genç ve Kadın Girişimciler Kurulları, Ceyhan Ticaret Odası Hizmet Binası'nda seçimlerle İcra Komitesi Üyelerini seçtiler.

Ceyhan Ticaret Odası’na bağlı kurul üyelerinin yer aldığı seçimlerde daha önceden müracaatını yapan adaylar aldıkları oy sıralamasına göre asil ve yedek üyeler olarak seçildiler.

Ceyhan Ticaret Odası'nda saat 10:00'da başlayan seçimler saat 16.00'da sona erdi.

Saat 16.00'da açılan sandıklarla Özden Hozatlı ve İldeniz Özal TOBB Adana İli Kadın Girişimciler İcra Kurulu Üyesi olarak seçilirken, Caner Aydar ve Deniz Kuyucuoğlu
TOBB Adana İli Genç Girişimciler İcra Kurulu Üyesi olarak seçildi.