CEYGEM`DE SERTİFİKA TÖRENİ

Ceyhan'da İŞKUR, KOSGEB ve Ceyhan İş Geliştirme Eğitim ve Danışmanlık Merkezi (CEYGEM) işbirliğinde düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini tamamlayan 25 kursiyer sertifikalarını aldı.

Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref Can, düzenlenen kurslarla iş bilgisi donanımlı bireylerin yetiştirildiğini söyledi. 70 saatlik kurs sonunda sertifikala almayı hak eden kursiyerleri kutlayan Can, oda olarak yeni girişimcilerin yetişmesine büyük önem verdiklerini ifade etti.

Konuşmaların ardından eğitimlerini tamamlayan 25 kursiyere sertifikaları verildi.

Törene, Ceyhan Ticaret Odası Meclis Başkanı M. Ali Toptaş, Ceyhan Ticaret Borsası Başkanı Memici Güleçyüz, CEYGEM Genel Müdürü Adnan Aksu, CEYGEM Yönetim Kurulu Üyesi Ceyhan Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı İbrahim İkidağ ve kursiyer ile yakınları katıldı.