Yeni Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği Çalıştayı

Bilindiği üzere, Planlı Alanlar İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 30 Eylül 2017 Tarihli ve 30196 Sayılı Resmi Gazete' de yayımlanmıştır.

Bu kapsamda, 21 Aralık 2017 Perşembe günü Saat 14.00 Adana Sanayi Odasında "Yeni Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği Çalıştayı" düzenlenecektir.

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mesleki Hizmetler Genel Müdürü Sn. Yasin Kalem, Mesleki Hizmetler Genel Müdür Yardımcısı Sn.Murat Oral, İmar Düzenleme Daire Başkanlığı Şube Müdürleri Sn.Fatih Yoldaş ve Sn.Melek Kural'ın katılımlarıyla düzenlenecek Çalıştayda Yeni İmar Yönetmeliği mevzuatı ve yeni düzenlemenin getirdiği avantajlarla ilgili detaylı bilgiler paylaşılacaktır.

Bu kapsamda, Bakanlık tarafından üyelerimizin inşaat sektörüyle ilgili yaşadığı muhtelif sorunlarla ilgili ön bilgi talep edilmiş olup, iletmek istediğiniz sorunlarınızı 18.12.2017 tarihine kadar aşağıda yer alan formla Odamıza ( e-mail : yazi@adaso.org.tr) gönderilmesi gerekmektedir.

Tarih : 21 Aralık 2017 Perşembe

Saat : 14.00

Yer : Adana Sanayi Odası Toplantı Salonu

KATILIM FORMUNU DOLDURMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

İNŞAAT SEKTÖRÜNDE YAŞANAN SORUN VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ FORMU

FİRMA ADI