Automechanika Dubai 2018

İlgi: TOBB'dan gelen 08.11.2017 tarihli, 17200 sayılı ve Automechanika Dubai 2018 konulu yazı aşağıda sunulmuştur.

İlgide kayıtlı yazıda, Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai Emirliği'nde, 1-3 Mayıs 2018 tarihleri arasında düzenlenecek AUTOMECHANIKA DUBAI 2018 Fuarı'nın Türkiye milli katılım organizasyonunun İstanbul Ticaret Odası (İTO) tarafından gerçekleştirileceği bildirilmektedir.
Yazıya devamla, AUTOMECHANIKA DUBAI Fuarı'nın, otomotiv yedek parça, aksesuar ve modifiye, bakım ve onarım, bakım ve yenileme, elektronik donanım ve sistemler, oto yıkama, parça ve sistemleri, yönetim ve dıjıtal çözümler konularında Ortadoğu otomotiv endüstrisinde lider fuar olarak nitelendirildiği ve ITO tarafından HALL 5 ve 6'da katılımın sağlanacağı iletilmektedir.

AUTOMECHANIKA DUBAI Fuar'na milli iştirak katılım ücreti 760, - ABD Doları /m2 olarak belirlendiği ve katılım bedeline tüm ana hizmetleri dahil olduğu ifade edilmektedir.

Söz konusu etkinliğe ilişkin detaylı bilgi için aşağıda bilgileri sunulan görevliler ile irtibata geçilebilir veya Birliğimiz web sayfası (www.tobb.org.tr) "Hizmetler" başlığı altındaki "Uluslararası İş İmkanları/ Yurt Dışı Etkinlikleri" bölümünden ulaşılabilmektedir.

Bilgi ve konuyu üyelerimize duyururuz.