KOSGEB KOBİ GELİŞİM DESTEK PROGRAMI (KOBİGEL) BİLGİLENDİRME TOPLANTISI (19 EYLÜL 2017 / ADANA TİCARET ODASI)

KOSGEB tarafından, imalat sanayiinde hedeflenen yapısal dönüşümün aktörü olan KOBİ'lerin desteklenmesi için KOBİ Gelişim Destek Programı kapsamında "Üretim ve İhracatta Teknoloji Seviyesi Yüksek, Katma Değerli Ürünlerin ve KOBİ'lerin Payının Artırılması " konulu proje çağrısı hazırlanmıştır.

Proje çağrısı ile işletme başına 300.000 TL'ye kadar geri ödemesiz, 700.000 TL'ye kadar geri ödemeli olmak üzere toplam 1.000.000 TL'ye kadar destek verilebilecektir.

İmalat sanayi sektöründe faaliyet gösteren işletmelerin, çağrı teklifi içerisinde yer alan 8 konudan birinde hazırlayacağı projeler, çağrı kapsamında desteklenecek olup, proje çağrısının toplam bütçesi 500.000.000 TL'dir.

Çağrının detayları hakkında 19 Eylül 2017 Salı günü, 13.30 - 17.00 saatleri arasında, Adana Ticaret Odasında "KOSGEB KOBİ Gelişim Destek Programı (KOBİGEL) Bilgilendirme Toplantısı" gerçekleştirilecektir.

Proje başvuru koşullarının da anlatılacağı toplantıya katılmak isteyen üyelerimizin, aşağıda yer alan online kayıt bağlantısı üzerinden kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Üyelerimize duyurulur.

ÖNEMLİ NOT: Firmaların toplantı öncesinde destek kapsamına giren işletme kriterlerini sağlayıp sağlamadıklarını tespit etmek adına, aşağıda yer alan KOSGEB KOBİ Gelişim Destek Programı Çağrısını okumaları önerilmektedir.

PROGRAM :

13.30 - 14.00 Kayıt, İkram ve Açılış Konuşmaları

14.00 - 16.00 KOSGEB KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı Sunumu

16.00 - 17.00 Soru-Cevap ve Kapanış

KAYIT YAPTIRMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

KOSGEB KOBİ GELİŞİM DESTEK PROGRAMI ÇAОRISI İÇİN TIKLAYINIZ.

Tarih : 19 Eylül 2017 - Salı

Saat : 13.30 - 17.00