CEYHAN TİCARET ODASI BAŞKANLIОI'NDAN DUYURULUR

2017-2021 dönemi Oda'mız organ seçimleri 2017 yılı EKİM ve KASIM aylarında yapılacak olup; 19.01.2005 tarih ve 25705 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Organ Seçimleri Hakkında Yönetmelik gereğince, Oda'mız organ seçimlerinin sağlıklı bir şekilde yapılması ve bütün üyelerimizin seçme ve seçilme haklarını kullanarak mağdur olmamaları için; Odamız kayıtları bu ilanın yayın tarihinde itibaren 10 gün süreyle üyelerimizin incelemesine açık tutulacak olup, bu süre içinde üyelerimizin aşağıda belirtilen konularda kendi kayıtlarını kontrol etmek suretiyle doğruluğunu teyit edecekler, kendi durumları ile odamız kayıtları arasında farklılık varsa düzelttireceklerdir.

Düzeltme işlemi Ticaret sicilini ilgilendiren hususlarda kanun gereği tescil yoluyla düzeltilecektir.

5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Birliği kanunu ve Yukarıda adı geçen seçim yönetmeliği hükümleri gereğince

1- Odamıza son iki takvim yılından aidat borcu bulunan, Vergi kaydı bulunmayan ve Oda'mızda tescilli adresinden ayrılmış olup bu durumu bildirmeyen üyeler Odamız Yönetim kurulu tarafından askıya alınmış olup, bu durumda bulunan üyelerimiz askıdan indirme işlemi yapılmadan seçme ve seçilme hakkını kullanamayacaklardır. Askıda bulunan üyelerimizin, askıdan indirilerek meslek gruplarına ve seçme ve seçilme listelerine kaydedilebilmeleri için askıya alınma sebeplerini ortadan kaldırmaları gerekmektedir.

2- Üyelerimiz, odamızda tescilli adresleri ile bulundukları adresleri ve vergi sicil tutarlılığını kontrol etmeleri.

3- Herhangi bir inceleme ve düzeltme talebi olmaması halinde odamız kayıtlarının doğruluğu üye tarafından kabul edilmiş sayılacaktır.

Durumunuzun incelenerek yukarıdaki kriterlere uygunluğunuzun kontrol edilmesi ve ilan tarihinden itibaren 10 gün içinde odamız kayıtlarının düzelttirilmesi hususu ilanen duyurulur.

25 AОUSTOS 2017