Mal ve Hizmet İhracatlarında E--atura Süreci Eğitimi

E-fatura mükellefleri tarafından mal ihracat faturaları (yolcu beraberinde yurtdışına çıkmak üzere satılan mal faturaları ve tax free faturaları dahil), 1 Temmuz 2017'den itibaren e-fatura olarak düzenlenmek zorundadır.

Bu süreçte dikkat edilmesi gereken hususlarla ilgili olarak ihracatçılarımızı bilgilendirmek amacıyla Adana Sanayi Odası ve AKİB Akademi işbirliğinde 11 Temmuz 2017 Salı günü Saat 10.00 da Adana Sanayi Odası Toplantı Salonu'nda "Mal ve Hizmet İhracatlarında E-Fatura Süreci Eğitimi" düzenlenecektir.

Söz konusu eğitimde, e-fatura zorunluluk ve kapsamı, kullanım yöntemleri ve uygulamaya giriş, mal ihracat faturası, hizmet ihracat faturası, e-irsaliye, ihracatta e-fatura, 2018 yılı mükellef kapsamının anlatılacaktır.

Ücretsiz olan ve programı aşağıda sunulan eğitime katılmak isteyen üyelerimize duyurulur

Zafer ÖZ

KATILIM FORMU İÇİN TIKLAYINIZ.

Tarih : 11 TEMMUZ 2017 SALI

Konuşmacı :EDM Bilişim Genel Müdürü: Özcan ERMİŞ

Saat : 10.00 - 12.00

Yer : Adana Sanayi Odası Toplantı Salonu

İçerik : Zorunluluk ve kapsam - Kullanım yöntemleri ve uygulamaya giriş - Mal İhracat faturası - Hizmet ihracat faturası - Yolcu beraber faturası - Süreçler, E-fatura, E-Bilet, E-İrsaliye, ihracatta E-Fatura, 2018 yılı mükellef kapsamı -Soru ve cevaplar

NOT : Eğitim aynı gün saat 15.00 da Mersin'de Akdeniz İhracatçı Birlikleri Toplantı Salonunda da düzenlenecektir.