Moldova Uluslararası Yatırım Forumu

Ekonomi Bakanlığından alınan yazıda; 7 Haziran 2017 tarihinde Moldova'nın Balti kentinde, Moldova Belediye Meclisi, Avrupa İşletmeler Ağı ve diğer uluslararası paydaşların destekleriyle "Yatırım ve İşbirliği Fırsatları" konulu Uluslararası Yatırım Forumu düzenleneceği bildirilmiştir. Söz konusu Foruma tarım, gıda, tekstil, bilişim ve iletişim teknolojileri, otomobil, inşaat ve yenilenebilir enerji sektörlerinde faaliyet gösteren 100'den fazla yerli ve yabancı firmanın katılımının öngörüldüğü belirtilmektedir.

Yabancı yatırımcılara sağlanan teşvikler, yatırım mevzuatı ve ülkedeki yatırım fırsatlarının tanıtılacağı belirtilen Forumun bitişinde ikili işbirliği görüşmeleri gerçekleştirilmesi planlanmaktadır. Forum hakkında detaylı bilgi için Anastasia Ionas (Tel: 373 22 222 626, anastasia.ionas@chamber.md) ile irtibata geçilebilir.

Üyelerimize duyurulur.