ADANA İNŞAAT 2017 FUARI

TÜYAP Adana Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından, Adana Valiliği, Adana Büyükşehir Belediyesi, Çukurova Fuarcılık A.Ş., Adana Ticaret Odası, Adana Sanayi Odası, Adana Ticaret Borsası işbirliği ile Adana Organize Sanayi Bölgesi, İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu, Adana Müteahhitler Birliği, Adana İnşaat Mühendisleri Odası, Adana Yapı Müteahhitleri Derneği, Adana Kamu Müteahhitleri Derneği ve Çukurova Belediyeler Birliği destekleri ile hazırlanan, ADANA İNŞAAT 2017 - 11. Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, İş ve İnşaat Makineleri Fuarı, ADANA IHS 2017 - 10. Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz Teknolojisi, Tesisat ve Yalıtım Fuarı, ADANA KENT 2017- 9. Belediye İhtiyaçları, Kent Mobilyaları Park Bahçe Düzenlemeleri ve Spor Tesisleri Fuarı, ADANA YAPIDA YENİLİKLER, DEKORASYON, TADİLAT, YENİLEME ve TEKNOLOJİLERİ FUARI 16-19 Şubat 2017 tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecektir.

Fuarlarda, sektör profesyonelleri ile katılımcı firmaların aynı çatı altında buluşması sağlanarak, Bölgemiz ekonomisine önemli bir ivme kazandırılması hedeflenmektedir.

Sektörün önde gelen temsilcilerinin de yer alacağı Fuarların açılışı 16 Şubat 2017 Perşembe günü saat 12.00'da yapılacak olup; Fuarlar 16-17-18 Şubat tarihlerinde 10.00 - 20.00 saatleri arasında, 19 Şubat tarihinde ise 10.00 - 19.00 saatleri arasında ziyarete açık olacaktır.

Üyelerimize duyurulur.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ..