KREDİ GARANTİ FONU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI ( 9 ŞUBAT 2017 / ADANA TİCARET ODASI )

KREDİ GARANTİ FONU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI (9 ŞUBAT 2017 / ADANA TİCARET ODASI)

14 Temmuz 1993 tarih, 93/4496 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile kurulan Kredi Garanti Fonu (KGF), kurumsal bir kefalet kuruluşu olarak teminat yetersizliği nedeniyle çeşitli kredi ve destek imk acirc;nlarından yeterince yararlanamayan Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmelerin (KOBİ) "müteselsil kefil" olmak suretiyle krediye erişimlerini sağlamaktadır.

Gelecek vaat eden işletmelerin finansmana erişimini kolaylaştırarak, Türkiye'nin büyüme ve kalkınmasına stratejik destek sağlamayı amaçlayan Kredi Garanti Fonu'nu üyelerimize tanıtmak amacıyla, Adana Ticaret Odası ev sahipliği ve Kredi Garanti Fonu Adana Şubesi işbirliğiyle, 9 Şubat 2017 Perşembe günü (YARIN) saat 10.30'da "Kredi Garanti Fonu Bilgilendirme Toplantısı" düzenlenecektir.

Kredi Garanti Fonu Adana Şube Müdürü Sn. Celal Altuntaş'ın katılımlarıyla düzenlenecek olan ve Hazine Destekli KGF Kefaletlerinde Yeni Dönem, KOBİ ve KOBİ dışı firmaların finansmana erişim kolaylıklarının ele alınacağı toplantıya, ilgi duyan tüm üyelerimiz davetlidir.

KAYIT YAPTIRMAK İÇİN TIKLAYINIZ. (Daha önce kayıt yaptıran üyelerimizin tekrar kayıt yaptırmasına gerek yoktur.)

Tarih : 9 Şubat 2017 - Perşembe (YARIN)

Saat : 10.30

Yer : Adana Ticaret Odası Toplantı Salonu