Çek Cumhuriyeti Görüş Talebi

Ekonomi Bakanlığı'nın 09.02.2017 tarihli ve 76552293-724.01.01-E.3156 ilgili yazısında Eşbaşkanlığı Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Nabi AVCI tarafIndan yapılan Türkiye-Çek Cumhuriyeti Karma Ekonomik Komisyon (KEK) VII. Dönem Toplatısının 8-9 Mart 2017 tarihlerinde Prag'da gerçeklestirilmesinin öngörüldüğü bildirilmektedir.

Anılan toplantıda gündeme getirilmesi amacıyla, bahse konu ülke ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkanları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri ile söz konusu toplantı sonunda imzalanacak tutanakta yer alması talep edilen konulara ilişkin metin önerilerinizin en geç 9 Şubat 2017 tarihine kadar odamıza(ceyhanto@tobb.org.tr) iletilmesini rica eder, iyi çalışmalar dileriz.