Tacikistan KEK 9. Dönem Toplantısı Hk.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden gelen bir yazıda;

9. Dönem Toplantısının 07- 09 Aralık 2016 tarihlerinde Başbakan Yardımcısı Sayın Tuğrul TÜRKEŞ ve Tacikistan Ekonomi Kalkınma Bakanı Sayın Nematullo HİKMATULLOZODA eş başkanlığında Tacikistan'ın başkenti Duşanbe'de gerceklestirilmesinin öngörüldüğü bildirilmektedir.

Söz konusı toplantıda kullanılmak üzere, Birliğimizden, Tacikistan ile ikili ilişkilerde karşılaşılan sorun ve çözüm onerileri ile kaydedilen güncel gelişmeleri içeren bilgi notu talep edilmektedir.

Tacikistan ile ticari ve ekonomik ilişkilerin mevcut durumu, sorunlar, işbirliği önerileri ve 9. Dönem Protokolü'nde yer almasında fayda gördüğünüz madde önerileri ile birlikte, Ekonomi Bakanlığına iletilmek üzere, 1 Aralık 2016 tarihine kadar Birliğimize e-posta yoluyla adem.kula@tobb.org.tr iletilmesi gerekmektedir.

Bilginize...