MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ BİLGİLENDİRME SEMİNERİ (26 TEMMUZ 2016 / ADANA TİCARET ODASI)

Sayın Üyemiz

Bilindiği üzere inşaat, enerji, otomotiv ve metal sektörleri başta olmak üzere 48 meslek dalında Mesleki Yeterlilik Belgesi zorunlu hale getirilmiştir. Mesleki yeterlilik belgesi olmayan işçi istihdamı halinde, işverenlere her bir çalışan için beş yüz Türk Lirası idari para cezası verileceği hükme bağlanmıştır.

Mesleki yeterlilik sistemi, sınav ve belgelendirme süreçleri hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olmak isteyen tüm üyelerimiz 26 Temmuz 2016 Salı günü saat 10.00'da Adana Ticaret Odası'nda düzenlenecek olan Mesleki Yeterlilik Belgesi Bilgilendirme Semineri davetlidir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nce (TOBB) kurulmuş olan Mesleki Yeterlilik Belgelendirme Merkezi A.Ş. (MEYBEM) Genel Müdürü Sn. Ahmet Saygın BABAN tarafından verilecektir.

Bilginize...

Tarih : 26 Temmuz 2016 - Salı

Saat : 10.00 ndash; 12.00

Yer : Adana Ticaret Odası Toplantı Salonu

Konuşmacı : MEYBEM A.Ş Genel Müdürü Ahmet Saygın BABAN

ATO tarafından düzenlenen seminer ve Katılım formu için TIKLAYINIZ.