Pakistan Elektrik Üretimi Projesi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) aldığımız 08.06.2016 tarih 0411/11450 sayılı yazıda, Punjab Hükümeti tarafından finanse edilen Punjab Saaf Pani Şirketi tarafından, kırsal bölgelerdeki içme suyu tedarikinin ve kalitesinin artırılması için Khadim-e Punjab Saaf Pani isimli progamın başlatıldığı bildirilmektedir. Söz konusu projenin 2,8 milyar ABD Doları değerinde olacağı ve 137 kırsal tesisi kapsayacağı belirtilmektedir.

Projenin ilk aşamasının Güney ve Orta Punjab'ta başlatılacağı ifade edilmekte olup, 14 kontrat için ön elenıe başvuruları için son başvunı tarihinin 17 Haziran 2016 olduğu bildirilmektedir.

Konuyla ilgili detaylı bilgiye www.ppra.punjab.gov.pk adresinde ulaşılabilcccği belirtilmekte olup, Birliğimiz web sitesinin (www.tobb.org.tr) "Hizmetler/UIuslararası İş İmk acirc;nları mdash;Ülke Duyuruları-Pakistan" bölümünde de konuya ilişkin bir doküman (Punjab-l) yer almaktadır.

Saygılarımızla