'KIZ KARDEŞİM' PROJESİ ADANALI KADINLARLA BULUŞUYOR

"Kız Kardeşim" Projesi Kayseri, Malatya, Gaziantep, Trabzon ve İzmir'in ardından Adana'da devam edecektir. Adana Ticaret Odası'nın ev sahipliğinde, TOBB Adana Kadın Girişimciler Kurulu desteği ve Coca-Cola Türkiye ile Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) işbirliğiyle gerçekleştirilecek eğitimler kapsamında kadınlara, finansal okuryazarlıktan etkili konuşmaya kadar farklı alanlarda yetkinlik kazandıracak bilgiler verilecektir.
Kayseri, Malatya, Gaziantep, Trabzon ve İzmir'de büyük ilgiyle karşılanan "Kız Kardeşim" Projesi Adanalı kadınlarla buluşacaktır. Adana Ticaret Odası'nın ev sahipliğinde, TOBB Adana Kadın Girişimciler Kurulu desteği ve Coca-Cola Türkiye ile Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) işbirliğiyle 1 - 22 Nisan tarihleri arasında Adana Ticaret Odası'nda gerçekleştirilecek eğitimlere 18-55 yaşları arasındaki okuryazar tüm kadınlar katılabilecektir.
Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi'nin (BÜYEM) alanında uzman isimlerinin vereceği ücretsiz eğitimlere katılmak isteyen kadınlar, 29-30 Mart tarihlerinde Adana Ticaret Odası'na başvurarak programla ilgili detaylı bilgi alıp kayıt yaptırabileceklerdir.
Proje kapsamında, katılımcıların kendilerini geliştirmelerine ve yetkinlik kazanmalarına destek olacak eğitimler verilecek ve kadınların ekonomiye katılımlarının önünü açmaya yönelik çalışmalar gerçekleştirilecektir. Kişisel gelişimin yanı sıra finansal okuryazarlık, iletişim, sosyal medya, diksiyon, etkili konuşma ve bireysel motivasyon gibi konularda eğitim alacak katılımcılar, eğitimlerin sonunda kendi alanlarında rol model olan ve ilham veren lider kadınlarla bir araya gelerek onların tecrübelerini birebir dinleme fırsatı da yakalayacaktır.
1 Nisan Cuma günü saat 13:30'da başlayacak derslere katılan kadınlara, eğitim sonunda düzenlenecek törenle sertifika belgesi verilecektir. Bir yıl içinde Türkiye'nin dört bir yanında binden fazla kadına ulaşılması planlanan proje, Adana'dan sonra Sakarya'da devam edecek olup; Adana programına başvuru ile ilgili bilgiler aşağıda yer almaktadır.

Başvuru ve Kayıt:
29 - 30 Mart 2016 - Adana Ticaret Odası Seminer Salonu - BÜYEM Proje Koordinatörlüğü

EĞİTİM TAKVİMİ İÇİN TIKLAYINIZ.